Project Description

27 december 2011

Indoorcycling for the Roses 2013

Locatie: Sporthal Nieuw Welgelegen
Met de 12- uurs marathon Indoorcycling for the Roses in sporthal Nieuw Welgelegen in Utrecht, werd geld ingezameld voor de KWF Kankerbestrijding. Het evenement was een side-event van the Ride for the Roses. In de afgelopen 3 edities werd ruim 35.000 euro voor de KWF Kankerbestrijding ingezameld. Voorgaande edities vonden plaats in Sportcentrum Galgenwaard in Utrecht op ‘derde Kerstdag’ 27 december.

Fiets mee per team of individueel
Deelnemers kunnen per team meedoen, maar ook alleen.  Een team bestaat uit 6 – 12 personen en krijgt 2 of 3 fietsen beschikbaar voor 12 uur. Tijdens deze uren is het de uitdaging voor het team om de fietsen bezet te houden. De bedrijventeams kunnen gebruiken van een lunch en diner. Tevens kunnen bedrijventeams exposure via de site en tijdens het evenement een vlag of banner ophangen. Individuele deelnemers kunnen inschrijven voor een 3-uurs marathon.

Indoorcycling Presenter of the Year Award
Aan de derde editie van Indoorcycling for the Roses is de ‘Indoorcycling Presenter of the Year Award’ toegevoegd. Een prijs voor de beste presenter die elk jaar op Indoorcycling for the Roses uitgereikt zal worden. De winnaar ontving een geheel verzorgde reis naar Curaçao met een optreden bij Spinning for the Roses Curaçao op 20 januari 2013.