ORGANISATIE

Op maat gemaakt voor elk evenement

In 2003 werd oprichter Laurens Hillmann door het wielervirus en sportevenementen aangestoken. Destijds liep hij stage bij ex-profrenner Leo van Vliet en organiseerde hij de Amstel Gold Race, Ride for the Roses en Amstel Curaçao Race.
 
Na enkele jaren verruilde hij de sportevenementen voor zakelijke evenementen en was hij met Brussaard verantwoordelijk voor logistieke onderdelen van publieks- en zakelijke evenementen. Dit betrof onder andere valetparking, vervoersplannen, shuttle- en vipservice, chauffeursdiensten, parkeerbegeleiding.
 
Sinds 1 juli 2010 is Central Events opgericht als specialist in totaal organisatie van (sport) evenementen. Door de wielerexpertise was de link al snel gelegd richting de Giro d’Utrecht die dat jaar in Utrecht finishte. Tevens werd er voor de Ronde van Midden-Nederland gewerkt en werden Indoorcycling for the Roses, Tour RonDom (elektrische fietsen) en Tourtocht Parijs – Utrecht in het leven geroepen. Naast de wielerevenementen was het de bedoeling om breder te kijken in de evenementensector. Zo kwam een samenwerking met Mud Masters, Singelloop, Meidenloop en Utrechtse Marathon op gang.
 
 

In 2016 ontstond de samenwerking met VeloTours van Martin de Ruiter. Hierdoor maakte Central Events een mooie groei in haar organisatie en werden de totale organisatie van de Classico Giro Utrecht, Freedom Ride en Tour d’Utrecht toevertrouwd. Central Events is in de bloei van haar bestaan met nog vele mooie uitdagingen voor de toekomst.

Central Events heeft de volgende kernwaarden hoog in het vaandel:

  • Snel en accuraat handelen
  • Duidelijke en directe communicatie
  • Teamspirit, met een team specialisten werken aan een event
  • Met partners een win-win situatie creëren

ONS TEAM

Geen evenement is hetzelfde!
Per evenement kijken we naar welke werkzaamheden bij wie past.
Hierdoor is de organisatie op maat gemaakt voor u.

Laurens Hillmann

Eigenaar

Central Events is voor mij meer dan werk! Vol passie voor sportevenementen probeer ik elk evenement naar een hoger niveau te tillen.

Martin de Ruiter

Eigenaar

Team Central Events

Allround medewerkers

Central Events heeft een divers team!
Elke teamlid zet zijn/haar kwaliteiten in hierdoor kunnen we verschillende soorten evenementen met elk doel tot een succes maken.

Stagair(e)

 

Central Events werkt regelmatig samen met stagiaires.
Wil jij ook praktijkervaring opdoen?
Neem gerust contact met ons op.

ONZE PARTNERS

De partners waar we veel mee samenwerken.