Dit jaar gaat de Spaanse wielerronde de Vuelta van start in Nederland. Central Events gaat de officiële toertochten voor La Vuelta Holanda organiseren. Hiermee krijgen alle liefhebbers de kans om, op 8 augustus in Utrecht en op 9 augustus in Breda, een groot deel van hetzelfde parcours te fietsen dat de professionals tijdens de Vuelta zullen afleggen.

De Vuelta start op 14 augustus 2020 met een ploegentijdrit in Utrecht. Utrecht is hiermee straks de enige stad ter wereld die alle grote wielerrondes heeft ontvangen. In 2010 finishte een etappe van de Giro d’Italia in Utrecht en in 2015 startte de Tour de France in de stad. 

Central Events heeft voor zowel de Tour de France als de Giro d’Italia toertochten georganiseerd. Met de komst van de Vuelta wordt niet alleen voor de stad Utrecht maar ook voor Central Events de trilogie voltooid. We zijn dan ook erg trots dat we de Vuelta toertochten gaan organiseren.

In totaal voert de Vuelta ruim 400 kilometer door ons land. Na de tijdrit volgt een etappe van Den Bosch naar Utrecht. De derde etappe wordt gereden door Noord-Brabant met Breda als start- en finishpunt. Dat zijn genoeg kilometers om een mooie toertocht op te baseren. We zijn enthousiast om weer een onvergetelijke tocht neer te zetten. 

Meer weten over de Toerversie La Vuelta Holanda? Kijk op www.toerversievuelta.nl